Michelin la AGRITECHNICA 2019: „Dincolo de anvelope, pentru protejarea solului pe care îl lucrezi”

La Agritechnica 2019, în calitatea sa de actor global în cadrul soluțiilor de mobilitate pentru agricultură sustenabilă, la standul său Michelin a ales să-și îndrepte atenția spre MICHELIN ZEN@TERRA, MICHELIN ROADBIB, MICHELIN AXIOBIB2 și AGROPRESSURE BY MICHELIN.

agritechnica-paysage

Agritechnica 2019

După ce în 2018 a lansat Zen@Terra, o soluție care cuprinde un sistem central de umflare a pneurilor de la PTG, în 2019, Michelin lansează AgroPressure by Michelin în parteneriat cu Terranimo pe platforma 365FARMNET în engleză, germană, franceză și poloneză. Acest modul gratuit, personalizat, de asistență în luarea deciziilor în timp real reglează presiunea anvelopelor, optimizează funcționarea vehiculelor și măsoară riscurile de compactare a solului.

Descărcare comunicat de presă cu privire la Agropressure by Michelin

De asemenea, Michelin expune o parte din tehnologiile și gamele sale esențiale de anvelope precum MICHELIN EVOBIB, MICHELIN CEREXBIB2 și MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION la standurile partenerilor săi producători de maşini agricole.

img-txt

Dincolo de anvelope, Michelin deschide drumul inovării globale pentru protejarea solului și oferă soluții de ultimă oră pentru o productivitate sporită și îmbunătățită: este vorba despre simplificarea vieții de zi cu zi a agricultorilor, de îmbunătățire a recoltelor, a productivității și eficienței activității lor.